by VeggieCoder. © 2018 - 2023

Alle rechten voorbehouden.

Voorwaarden huurovereenkomst

In het wijkcentrum zijn twee ruimtes te onderscheiden:

De grote zaal op de begane grond en de bovenzaal op de eerste verdieping. Er zijn drie mogelijke huurobjecten:

  1. Alleen de hoofdzaal (maximaal 120 personen)
  2. Alleen de vergaderzaal (maximaal 25 personen)
  3. Zowel de hoofdzaal als vergaderzaal, oftewel, het gehele Wijkcentrum. (in overleg)

Huurprijs

Het huurbedrag bedraagt € 85,00 per uur voor de hoofdzaal en € 35,00 per uur voor de vergaderzaal. Per omgaand dient 50% van het huurbedrag aan reserveringskosten betaald te worden op rekeningnummer NL30 ING B 000 8327 512 t.n.v. Stichting Instituut voor Multiculturele Dienstverlening o.v.v. “reserveringsdatum”. De resterende 50% van het huurbedrag dient uiterlijk 2 weken voor verhuurdatum op hetzelfde rekeningnummer te zijn gestort o.v.v. “huursom (datum)”. Pas na ontvangst van de reserveringskosten (50%) is de reservering definitief. Afhankelijk van de activiteit kan de verhuurder een waarborgsom vragen van maximaal € 200,00. De waarborgsom wordt na de overeengekomen huurperiode terugbetaald na eventuele verrekeningen van door de huurder veroorzaakte schade, waaronder begrepen schoonmaakkosten wegens het niet schoon opleveren van de ruimte.

Extra voorziening en materialen

Voor zover beschikbaar kan tegen betaling gebruik gemaakt worden van apparatuur en voorzieningen zoals een: flip-over, beamer, projectiescherm, HD-televisie met groot scherm en eventuele overige materialen. De huurprijs voor deze voorzieningen is € 5,00 (verlaagd tarief) of € 10,00 (normaal tarief) per apparaat.

Aanwezigheid beheerder

Op de dag van verhuur is 2 uur voor aanvang de beheerder aanwezig. Uiterlijk 1 uur na einde huurtijd moet de gehuurde ruimte verlaten worden. Hierna worden extra kosten in rekening gebracht.

Consumpties

Huurders kunnen zelf koffie en thee zetten. De benodigdheden daarvoor zijn aanwezig. Er is een koelkast aanwezig voor het gekoeld bewaren van de door huurders zelf mee te brengen dranken. Voor groepen tot 10 personen is gebruik van koffie en thee inbegrepen in de huurprijs. Voor grotere groepen rekenen we een opslag op de huurprijs voor gebruik van koffie en thee. Afhankelijk van de grootte van de groep bedraagt de opslag € 5,00 / € 10,00 of € 15,00. Het bedrag wordt vooraf bepaald aan de hand van het aantal verwachte bezoekers. Achteraf vindt geen verrekening plaats.

Roken, drugs en alcohol

In het Wijkcentrum mag niet gerookt worden. In en rondom het Wijkcentrum is het gebruik van verdovende middelen niet toegestaan. Matig gebruik van alcohol is in het Wijkcentrum toegestaan. Aan jongeren onder de 18 jaar wordt geen alcoholhoudende drank verstrekt. De beheerder stelt geen alcoholhoudende consumpties beschikbaar voor gebruik door huurders. In overleg met de beheerder mogen huurders in beperkte mate door henzelf meegebrachte alcoholhoudende dranken in het Wijkcentrum gebruiken.