by VeggieCoder. © 2018 - 2023

Alle rechten voorbehouden.

VOORLICHTINGSBIJEENKOMST OVER BORSTKANKER

06jun17:0020:30VOORLICHTINGSBIJEENKOMST OVER BORSTKANKER

Evenement informatie

 

UITNODIGING

VOORLICHTINGSBIJEENKOMST OVER BORSTKANKER
WOENSDAG 6 JUNI 2018 VAN 17.00 UUR – 19.30 UUR

Voor veel vrouwen met een migratieachtergrond in Amsterdam-Zuidoost is KANKER een taboewoord. Door angst voor deze ziekte durven vrouwen dit onderwerp vaak niet bespreekbaar te maken.
Jaarlijks krijgen 2400 vrouwen met een migratieachtergrond borstkanker. Bij een voortijdige ontdekking kan 80% van deze vrouwen genezen!
Een vroegtijdige ontdekking van borstkanker maakt dat deze ziekte goed te behandelen is en daarmee de overlevingskansen groter zijn. Goede voorlichting over deze ziekte is van essentieel belang!

Met deze voorlichtingsbijeenkomst wil SIMUD een poging wagen om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen. In samenwerking met Stichting Mammarosa en Stichting Kanker Lotgenoten Amsterdam-Zuidoost zal er informatie worden gegeven over borstkanker.
Hoe herken je borstkanker? Waar moet je op letten? Wat zijn de symptomen van afwijkingen aan de borst bij borstkanker? Hoe wordt een mammografie gemaakt? Wat gebeurt er als er bij jou de diagnose borstkanker vastgesteld wordt? Wat staat je dan te wachten?
Borstkanker verandert je als mens, wat zijn de mogelijke gevolgen als deze ziekte bij je wordt geconstateerd en hoe krijg je weer vertrouwen in je lichaam.

U bent van harte welkom om deze voorlichtingsbijeenkomst bij te wonen zodat u nooit kunt zeggen “dat heb ik nooit geweten”.

Waar: SIMUD/Wijkcentrum Kormelink, Kormelinkweg 1, 1104 NP Amsterdam Wanneer: Woensdag 6 juni 2018
Tijd: 17.00-19.30 uur (inloop met koffie en thee)

Voor meer Informatie: Wijkcentrum Kormelink, telefoon: 020-3415513.
E-mail: simud.amsterdam@gmail.com.

 

Uitnodiging-Borstkanker

Meer

Tijd

(Woensdag) 17:00 - 20:30

0 comments

Write a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *